Tuula ja terapiapalvelu YK2IN

Kun pyysin ystäviltäni ja tuttaviltani kommentteja itsestäni, kuulin seuraavaa:
* Olen empaattinen.
* Olen luottamuksen arvoinen, avoin.
* Minulle on helppo puhua.
* Olen herkkä vaistoamaan ihmisten tunnetilat

Olen erityisen ylpeä jokaisesta kuvauksesta, koska niissä kiteytyy oma ajatusmaailmani. Haluan aidosti kohdata ja ymmärtää jokaista vastaanotolleni saapuvaa. Mottoni onkin: “Ihmistä ei määritä se, mitä hän tekee, vaan se, miten hän kohtelee muita ihmisiä.

Halusin nuorena psykologiksi. Elämä vei minut kuitenkin toisaalle, ihmisten pariin suun terveydenhuoltoon, jossa toimin suuhygienistinä yli 20 vuotta. Nyt toteutan unelmaani kouluttautumalla Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ihmisten mielenmaisema on kiinnostanut minua aina. Miksi käyttäydymme tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa ja kuinka voimme muuttaa tapojamme, jos ne osoittautuvat meitä rikkoviksi? Oma elämäntarinani on kasvattanut minussa viisautta ymmärtää ihmisen vaikeuksia ja erilaisuutta.

Perustin YK2IN terapiapalvelun, koska tiedän, että jokainen meistä kaipaa toisen ihmisen tukea. Terapeutti on tarpeellinen meille jokaiselle itsestään huolehtivalle ihmisille. Nykyajassa huolehdimme ravinnosta, liikunnasta ja ulkonäöstämme, mutta onko oma mielenhuolto unohtunut? Näin ei tarvitse olla, sinulla voi olla palveluverkostossasi myös oma terapeutti. Terapiassa käyminen ei ole noloa, se ei ole negatiivinen asia. Jokainen meistä kaipaa myös kuuntelijaa, jonka kanssa saa häpeilemättä keskustella vaikeuksista - ilman ennakkoluuloja, ilman paineita ja ilman turhia rooleja. Kanssani et ole yksin!

Ystäviltä kuultua:

Tuula on positiivinen, hauska ja sosiaalinen. Hän on hyvä kuuntelemaan ja rohkaisemaan. Tuula osaa huomioida ihmiset ja hänellä on halu ilahduttaa muita.

Heli Joensuu

Yrittäjä

Tuulalla on valtava empatia sekä hyvin perusteltuja ja käytännöllisiä neuvoja. Hänellä on lahja, ja hän on vastannut kutsumukseensa antaa muille sekä sovitella yhteen toisten konflikteja. Suosittelen äärimmäisen paljon Tuulaa. Minulla on onnea kuulua hänen luottamuksensa piiriin.

Paul Kaihla

Kirjailija

Tuula on ikuinen optimisti, empaattinen, iloinen ja luotettava. Hänen omat elämän kokemukset ovat tuoneet hänelle
viisautta aidosti ymmärtää ihmiselämän vaikeuksia. Tuula on huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja auttavainen. Hänen hyvyys hohtaa sielun syvyydestä. Voin lämpimästi suositella Tuulaa.

Anelma Susimäki

Tuula on aurinkoinen ihminen, jonka hymy lähtee sydämestä ja jonka elämänilo paistaa hänestä kauas. Tuula hyväksyy kaikki ja hän on aidosti kiinnostunut kanssaihmisistään. Tuulalle on helppo puhua ja häneen voi luottaa. Olen kiitollinen, että olen saanut tutustua häneen!

Katri Pietilä

Opettaja

Tuula on erittäin kiinnostunut ihmisistä, ihmisluonteesta ja käyttäytymisestä. Hän osaa kuunnella, mutta antaa myös neuvoja, ei valmiita vastauksia. Tuula on sielukas, ymmärtäväinen ja aidosti läsnä. Hän rakastaa lukemista ja on hyvin perhekeskeinen. Tuula on kaunosielu; ulkonäöstään huolta pitävä esteetikko ja rohkean huumorintajuinen.

Annina Niklander

Suuhygienisti

Tuula on empaattinen. Hän on ollut valtava tuki minulle ja perheelleni vuosia. En tiedä, kuinka voisin suositella häntä tarpeeksi paljon.

John Nadler

Kirjailija ja toimittaja