Palvelut

Lähdetään liikkeelle yhteydenotosta – Voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja minä soitan sinulle. Kartoitetaan ongelmasi. Jos koemme, että voisimme keskustella enemmän, varataan aika. Alkukartoitukseen varataan 15 min soittoaika ja se on aina ilmaista. Tarkemmat tiedot hinnoista annan puhelinsoiton yhteydessä. Terapiaa annan sekä kasvotusten että puhelimitse. Aikoja minulta saa myös iltaisin että viikonloppuisin.

Lyhytterapiaan voi tulla ilman lähetettä ja diagnoosia. Tietoja ei kerry terveydenhuollon tietojärjestelmiin. Terapiakäynnit ovat täysin luottamuksellisia. Lyhytterapia sopii kaikenlaisten ongelmien käsittelyyn.

Kun saavut lyhytterapiaistuntoon, lähdemme liikkeelle niistä asioista, joista Sinä haluat keskustella. Mikä oli se syy, miksi tulit luokseni? Mikä on ongelma, johon haluat apua? Mitkä ovat ne valinnat, joiden kanssa olet umpikujassa.

Lyhytterapiassa asiakasta voidaan tavata ongelman vaatiman ajan ja asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. 1 - 20 kertaa. Asiakas lopettaa käynnit, kun ei koe niitä enää tarpeelliseksi. Yleensä muutos on saatu aikaan, ajatukset on suunnattu menneestä tulevaan tai ongelma on hiljalleen avautunut.